Business meetings

Wenst u uw collega's, klanten, lereranciers, familie of vrienden ontmoeten in een rustige omgeving?

Wij privatiseren de eigendom om uw gebeurtenis te organiseren!

De Presbytère de Sautour voorstelt verschillende formules

Onze verschillende formules

 • De kuur bestaat uit 2 zalen met een capaciteit van 30 mensen en 10 mensen (theateropstelling). De kuur is uitgerust met een keuken, 2 buiten terrassen en een tuin.

 • De kleine school bestaat uit een zaal met een capaciteit van 30 zitplaatsen (theateropstelling). De kleine school is uitgerust met een professionele keuken en een eetkamer. Buiten zijn er terras en wellness ruimte om te kunnen rusten na de vergadering.
 • Bedrijvendag: van 10u tot 16u: ontspannen dag rond het zwembad met dranken en maaltijden formule als walking dinner.
  • De pastorie: wenst u uw gebeurtenis in een idyllische plaats organiseren? Le Presbytère de Sautour is geschikt voor u.

  De eigendom heeft een totale capaciteit (binen en buiten) van 80 mensen en bevat het heel noodzakelijk materiaal om uw gebeurtenis te lukken.

  Onze professionele keuken, de wellness ruimte en de parking zijn ter beschikking om uw verjaardag, doop, huwelijk, zakelijke ontmoeting ... te organiseren.

  Het noodzakelijke materiaal voor uw voorstellingen: projector, scherm, luidsprekers, bord, HDMI-kabels, Mac Book adaptater, dvd-speler, wifi ...

  U overweegt een snack of een maaltijd tijdens uw vergadering maar u hebt geen tijd om ervoor te zorgen? Dat is geen probleem. Ons team maakt alles klaar om u een warme maaltijd, een koud buffet of broodjes te voorstellen.

  Zie hieronder de prijzen van de zalen (indicatieve tarieven en BTW). Huur van de zalen van 9u tot 17u.

  de kuur 250€
  de kleine school 600€
  de pastorie 1000€
  • Ontdek hieronder onze zalen